Goffertbad sluit week eerder

Nieuws

Goffertbad sluit week eerder

50 meterbad goffert.jpg

Afsluiting seizoen op zondag 11 september 2022

๐—จ๐—ฝ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—น๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—š๐—ผ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฏ๐—ฎ๐—ฑ ๐Ÿญ๐Ÿญ ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ, ๐Ÿฎ๐Ÿต-๐Ÿฌ๐Ÿด-๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ

Dit jaar gaat het Goffertbad, een week eerder dan de bedoeling was, het seizoen 2022 afsluiten op zondag 11 september a.s.

Helaas zijn wij tot deze beslissing moeten komen, omdat er te weinig personeel beschikbaar is in de periode van 11 tot 18 september. Een ontwikkeling die wij vooraf niet hadden voorzien.

๐——๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ๐—ถ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฏ๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—š๐—ผ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ, ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿฎ ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ ๐˜/๐—บ ๐Ÿญ๐Ÿด ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ถ๐—ด. ๐——๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ณ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐—ฎ๐—ฑ ๐—ก๐—ถ๐—ท๐—บ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป-๐—ช๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ ๐—ง๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฑ. ๐—ช๐—ถ๐—ท ๐˜„๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ฒ๐—ป ๐˜‚ ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐—ฎ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ณ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ก๐—ถ๐—ท๐—บ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป-๐—ช๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐˜€.

Een deel van het personeel pakt haar taken vanaf maandag 29 augustus weer op in het Erica Terpstra Sportfondsenbad en Sportfondsenbad Nijmegen-West. De andere teamleden storten zich weer op hun studie.

Het is een mooi zwemseizoen geweest, met een aantal mooie gezellige warme dagen

Naar verwachting zullen aan het eind van het seizoen zoโ€™n 60.000 bezoekers een duik in het openluchtbad hebben genomen.

In het Goffertbad vinden zondag 11 september enkele traditionele afsluitingsactiviteiten plaats.

Men kan deze zondag van 08:00 uur tot 12:00 zwemmen.

Van 09:00 tot 11:00 uur kan men deelnemen aan het ๐˜‡๐˜„๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜. Daarvoor kan men zich aanmelden bij de kassa.

De dag wordt van 13:00 tot 16:00 uur afgesloten met de jaarlijkse ๐——๐—ผ๐—ด โ€™๐˜€ ๐—ฃ๐—น๐—ผ๐—ป๐˜€ (hondenzwemmen). Kaartjes hiervoor zijn te koop bij de kassa.

Het Goffertbad opent haar poorten weer op vrijdag 28 april 2023.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.