Banenzwemmen vanaf 1 mei weer mogelijk in het Goffertbad

Nieuws

Banenzwemmen vanaf 1 mei weer mogelijk in het Goffertbad

Banenzwemmen - sport - header nieuw.jpg

We mogen weer! Na een bewogen jaar kunnen wij weer vol enthousiasme zeggen dat we het Goffertbad kunnen openen voor banenzwemmen vanaf 1 mei 2021.

Het banenzwemmen zal plaatsvinden binnen de geldende coronaregels. Zo kan er niet gedoucht worden. Wij willen je verzoeken thuis je badkleding alvast aan te doen. Ook zal de 1,5-meter-regel van toepassing zijn evenals alle andere bekende voorschriften. Het water in het 50-meterbassin wordt verwarmd naar 21°C. Wij streven ernaar om 21°C te halen, echter door weersomstandigheden is dat niet altijd haalbaar. Banenzwemmen is mogelijk op doordeweekse dagen van 09.30 tot 12.00 uur, 13.00 tot 17.00 uur en 17.30 tot 19.00 uur. In het weekend van 09.30 tot 12.00 uur en 13.00 tot 17.00 uur.

Je dient vooraf via de webshop een tijdblok van 45 minuten te reserveren en een ticket te kopen. Reserveren of een ticket kopen bij het zwembad is helaas niet mogelijk. Dit geldt voor elke bezoeker met uitzondering van de Club Aqua-jaarkaarthouders en bezitters van een meerbadenkaart. Je kunt dan alleen reserveren via kassa-goffert@sportfondsennijmegen.nl. Gelieve in de e-mail je voor- en achternaam, reserveerdatum, tijdstip vermelden. Vergeet niet de laatste 5 cijfers van je kaartnummer mee te sturen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.