Vrijzwemmen weer mogelijk vanaf maandag 7 juni in het Goffertbad

Nieuws

Vrijzwemmen weer mogelijk vanaf maandag 7 juni in het Goffertbad

Vrijzwemmen - header.jpg

Goed nieuws! Vanaf maandag 7 juni kun je weer vrijzwemmen in Openluchtbad de Goffert, reserveren op voorhand blijft verplicht.

Vrijdag 28 mei jl. heeft het kabinet nieuwe versoepelingen van de coronamaatregelen aangekondigd. De derde stap van het openingsplan gaat in vanaf zaterdag 5 juni en is een stap in de goede richting. Om alles in goede banen te leiden zullen wij onze activiteiten grotendeels weer opstarten vanaf maandag vanaf 7 juni.

De basisregels, zoals thuis blijven bij klachten, 1,5 meter afstand houden tot anderen en veelvuldig handen wassen blijven onverminderd van kracht.

Let op: het wijzigen of annuleren van reserveringen is helaas niet mogelijk. Er vindt geen restitutie van betaalde reserveringen plaats. Heb je gereserveerd middels een AquaClubCard of meerbadenkaart? Er zal dan één tegoed van je kaart afgewaardeerd worden.

Geen abonnementen

Ook dit jaar verkopen wij geen seizoensabonnementen voor het Goffertbad. De maatregelen als gevolg van de coronacrisis worden steeds soepeler, maar zijn helaas nog niet volledig verdwenen.

Wij verwachten dan ook dat deze zomer niet alle maatregelen zullen verdwijnen waardoor het ‘oude normaal’ weer terug keert. Dit betekent dat we voorlopig nog wel enige tijd moeten werken met reserveringen, tijdsloten en beperkte faciliteiten voor omkleden en douchen. Wij kunnen abonnementhouders geen enkele garantie geven op een optimaal gebruik van een seizoen abonnement.

Dit jaar hebben wij de tarieven juist, vanwege de situatie, nog niet gewijzigd t.o.v. 2019 en 2020 voor wat betreft de losse entreeprijs en de 12-badenkaarten. Je kunt deze zomer een afweging maken of u een 12-badenkaart koopt (12 keer zwemmen voor de prijs van 10 losse tickets. Deze 12-badenkaarten zijn niet persoonlijk en derhalve door meerdere personen te gebruiken. Wij hopen in 2022 weer als vanouds de verkoop van abonnementen te kunnen starten.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.