Temperatuur garantie Goffertbad

Temperatuur garantie Goffertbad

Iedere maand temperatuur garantie!

De buitenbaden van Sportfondsen Nijmegen gaan weer open; in De Goffert en ook in Nijmegen-West. We bouwen daarbij de temperatuur rustig op, zodat de installaties het niet te zwaar te verduren krijgen. Ook proberen we zo een mouw te passen aan de verdriedubbeling van onze energiekosten in 2024.

Wat betekent dit voor jou? In tegenstelling tot de temperatuur van minimaal 19 graden die we vorige jaren hanteerden vanaf opening, werken we per 2024 met de volgende minimumtemperaturen:

  • mei: 18 graden
  • juni: 19,5 graden
  • juli: 21 graden
  • augustus: 21 graden
  • september: 21 graden

Wanneer is de horeca geopend? Uitgangspunt is dat we open zijn als de buitentemperatuur 22 graden of hoger is. We houden daarbij de gebruikelijke weerapps in de gaten. Aanvullend hebben we een aantal automaten staan – ijs, snacks en snoep/drank. Het staat je natuurlijk altijd vrij om je eigen drankjes en versnaperingen mee te nemen. Wel fijn als je ons bij vertrek meehelpt het veld ook weer schoon achter te laten.

0072_gofferthr072.jpg
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.